Mohammad-Rahimian

بر اساس مطالعه ای که تا کنون درمورد ارتباط میان قد و ابتلا به بیماری ها انجام گرفته، احتمال ابتلای افراد بلند قد به انواع رایج و مرگبار سرطان بیشتر از دیگر افراد است.

قد ممکن است نشانگر فاکتورهایی همچون تغذیه باشد که شناسایی آنها احتمالا به درک جدیدی در مورد چگونگی پیشگیری بهتر و درمان موثرتر بیماری های سرطان منجر می شود.

بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله ی اپیدمیولوژی، همبستگی بسیار شگفت انگیزی بین قد و احتمال سرطان در میان زنان یائسه وجود دارد؛ قد بلندتر، احتمال بالاتر ابتلا به این بیماری را به دنبال خواهد داشت.
دکتر کابات با بیان این که این پژوهش مشخص نمی‌کند روند افزایش خطر ابتلا به سرطان از چه قدی آغاز می‌شود تاکید کرد مسئله مهم این است که سن، دخانیات، اضافه وزن و برخی عوامل دیگر نقش بسیار زیادی در ابتلا به سرطان دارند. دانشمندان کره جنوبی با هدف کشف علت اینکه چرا در بین جمعیت های غربی رقم ابتلا به سرطان بسیار بالا است ارتباط میان بلند قدی و خطر ابتلا به سرطان را کشف کردند.

محققان به تازگی اعلام کرده‌اند که نه تنها بالا رفتن وزن بلکه بلندی قد هم می‌تواند با سرطان تخمدان مربوط باشد. شاخص توده بدن از تقسیم وزن بر حسب کیلوگرم بر مجذور قد بر حسب متر به دست می‌آید.

سازمان‌های مبارزه با سرطان در انگلیس تاکید دارند که سبک زندگی و بی‌توجهی به مسایل بهداشتی از جمله نوع تغذیه و مصرف دخانیات در افزایش خطر ابتلا به سرطان نقش بیشتری دارد. بنابر این خانم های بلند قد خیلی هم نگران نباشند چون اگر چه نمی‌توان قد را تغییر داد اما با سبک زندگی سالم یعنی ورزش منظم و تغذیه مناسب می‌توانند در برابر این سرطان محکم بایستند. لازم است بدانید خانم ها با بالا رفتن سن، داشتن سابقه خانوادگی سرطان، بیشتر احتمال دارد که به این بیماری مبتلا شوند. در ضمن کسانی که سابقه التهاب بیمارگونه اندومتر(بافت داخل رحم) داشته‌اند و کسانی که زایمان نکرده و یا نازا بوده‌اند بیشتر ممکن است به این سرطان مبتلا شوند.

محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند که به ازای هر ۱۰ سانتیمتر اضافه قد میزان احتمال ابتلا به سرطان سینه ۱۷ درصد، سرطان تخمدان ۱۷ درصد و سرطان رحم ۱۹ درصد افزایش پیدا می کند. دلیل اصلی چنین ارتباطی ناشناخته است و بلندی قد با احتمال ضعیفتر ابتلا به دیگر بیماری ها از قبیل بیماری قلبی نیز در ارتباط است. دانشمندان برای توضیح این پدیده دو نظریه ارائه کرده اند: هورمون های رشد کودکی می توانند در بزرگسالی به ماده ای سرطانزا تبدیل شوند، یا اینکه به دلیل بالا بودن تعداد سلول های بدن در انسان های قد بلند، احتمال تبدیل شدن سلول های سالم بدن به سلول های سرطانی در این افراد بیشتر است.

محققان در مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا معتقدند افراد نباید از شنیدن این خبر هراسان شوند، بیشتر مردم قدی متوسط دارند و بلندی قد آنها تاثیر بسیار کوچکی بر احتمال ابتلای آنها به سرطان دارد.

برای هر یک از ما چنین شرایطی ممکن است پیش آید. بیمه در این خصوص موجب می شود از نظر مالی پوشش مناسب داشته باشیم و از پس هزینه های مالی و تعهدات برآییم .

راهکار مناسب، تهیه بیمه در این خصوص است. بیمه بیماری های سخت می تواند از ۲۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰.۰۰۰ دلار پوشش معاف از مالیات در اختیار متقاضی قرار دهد. پس از اخذ بیمه در این خصوص، در صورت تشخیص بیماری فوق توسط پزشک معالج، و تایید آن و گزارش به شرکت بیمه، فرد بیمه شده واجد شرایط خواهد بود. در صورت عدم بیماری امکان اخذ پول های پرداختی در بعضی از انواع این بیمه امکان پذیر است.

پرسش های خود را در زمینه  طرح و برنامه ریزی مالی و سرمایه گذاری  و بیمه های مختلف از طریق ایمیل news@insufin.com با ما در میان بگذارید.

*محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی انجمن Advocis به شماره ثبت: ۲۰۶۵۸۱۷ مشاورین متخصص بیمه و امور مالی کانادا است.

www.insufin.com

  www.youtube.com/sherkatbimeh