Mohammad-Rahimian

یکی از قدرتمندترین و موثرترین ابزارها برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، ورزش است. همانطور که داشتن برنامه ورزشی منظم می تواند به حفظ وزن متعادل کمک کند، فشار خون را تنظیم نماید و نگرش به زندگی و روحیه افراد را بهبود بخشد، قادر است احتمال بروز و پیشرفت برخی از سرطان ها را نیز کاهش دهد. پژوهشگران علوم پزشکی در امریکا می گویند نتایج تحقیقات نشان داده است که ورزش با تغییراتی که در سوخت و ساز هورمون ها ایجاد می کند، خطر ابتلا به بیماری سرطان سینه را کاهش می دهد.

  دکتر مایندی کروزر و همکارانش در بخش تغذیه دانشگاه مینه سونا در سنت پل اعلام کردند در واقع ورزش با کنترل متابولیزم هورمون استروژن در زنان، به کاهش خطر ابتلا به سرطان مهلک سینه کمک می کند.  دکتر کروزر اظهار کرد: در واقع ورزش، بر روند سوخت و ساز این هورمون تاثیر می گذارد و تولید متابولیت های خوب را افزایش می دهد که این متابولیت ها به نوبه خود به کاهش خطر ابتلا به این بیماری کمک می کنند. دکتر کروزر و همکارانش با بررسی ۳۹۱ زن، چگونگی تاثیر ورزش را بر آنان بررسی کردند. در مجموع، از هر ۸ زن در جهان ۱ نفر در طول عمر خود به سرطان سینه مبتلا می شود و از هر هزار زن بالاتر از چهل سال نیز ۳۰ نفر به این بیماری دچار می شوند. ولی با انجام دادن ماموگرام می توان از بروز این خطر کاست. به گفته محققان اگر زنانی که بین ۵۰ تا ۷۰ سال دارند به طور سالانه تحت ماموگرافی قرار بگیرند شمار مبتلایان به سرطان سینه از ۳۰ به ۲۳ نفر در هر هزار نفر کاهش می یابد. سرطان سینه سالانه پانصد و نوزده هزار نفر را در جهان از پای در می آورد و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، میزان زنده ماندن بعد از ابتلا به این سرطان از هشتاد درصد در امریکا، سوئد و ژاپن تا چهل درصد در کشورهای فقیر متغیر است. همچنین زنان ساکن کشورهای صنعتی در مقایسه با سایرین، ریسک ابتلای بالاتری دارند که البته کشور ژاپن در این میان یک استثنا است. در این بیماری، تکثیر بدخیم سلول های اپی تلیالی پوشاننده مجاری روی می دهد.

مانند تمام بدخیمی های اپی تلیالی، میزان بروز سرطان سینه نیز با افزایش سن تدریجا بالا می رود. پیش از این محققان اعلام کرده بودند که فعالیت بدنی منظم ممکن است در میزان بروز سرطان سینه به طور مستقیم یا غیر مستقیم و از طریق تغییر سطح گردش خون اثر بگذارد و آنان معتقدند که ورزش منظم امکان ابتلا به  سرطان سینه را ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش می دهد.

قابل ذکر است که میزان بقا و زنده ماندن بیماران مبتلا به سرطان سینه رو به بهبود است. اگر خانم ها به طور مرتب تحت معاینه قرار گیرند بیشتر سرطان ها در همان مراحل اولیه قابل تشخیص هستند. امروزه به دلیل پیشرفت ابزارهای تشخیصی از جمله پرتو نگاری سینه، بیشتر سرطان ها قبل از اینکه قابل لمس باشند، آشکار می شود و این موضوع به میزان زیادی شانس معالجه موثر را افزایش می دهد.

توصیه های لازم برای پیشگیری از سرطان سینه:

مرتب ورزش کنید.

وزن خود را در حد طبیعی و مناسب حفظ کنید.

مصرف الکل را محدود کنید.

سیگار نکشید.

رژیم غذایی سالمی داشته باشید که حاوی مقادیر از سبزیجاتی مانند براکلی، کلم و گل کلم باشد.

 بیمه بیماری های سخت، به صورت دوره های ۵ ، ۱۰ ، ۲۰ ، ۶۵ و همچنین ۷۵ و ۱۰۰ سالگی فرد بیمه شده عرضه می شود. در نمونه کاملتری، بیمه شده می تواند در صورت عدم وقوع بیماری، تمامی مبالغ پرداختی حق بیمه را دریافت نماید.

منبع: کمپین اطلاع رسانی و پیشگیری از سرطان

وعده ی دیدار ما با شما عزیزان در تیرگان  (هاربرفرانت ۱۸-۲۱ جولای) جایگاه اختصاصی ما روبروی وست جت

پرسش های خود را در زمینه بیمه های مختلف از طریق ایمیل زیر با ما در میان بگذارید.

news@insufin.com

*محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی انجمن  Advocis به شماره ثبت: ۲۰۶۵۸۱۷ مشاورین متخصص بیمه و امور مالی کانادا است.

www.insufin.com

www.youtube.com/ sherkatbimeh