در حالی که مرگ دختر هوادار استقلال معروف به «دختر آبی» واکنش‌های گسترده بین المللی را به همراه داشته است، مواضع اعضای دولت حسن روحانی درباره حضور زنان در ورزشگاه‌‌ها همچنان تناقض‌های جدی دارد. یک مقام رسمی از آمادگی دولت می‌گوید و دیگری از عدم آمادگی آن. در این بین پیکان انتقادات کاربران در فضای مجازی روحانی و وعده‌های عمل‌‌نشده‌اش را نشانه گرفته‌‌ است.

مهدی واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهوری ایران، درباره خوسوزی و مرگ سحر خدایاری و موضوع ورود زنان به ورزشگاه، گفت چون طرفداران تیم‌ها علیه یکدیگر دشنام می‌دهند و درگیری وجود دارد «حضور زنان در ورزشگاه به مصلحت نیست.»

اما علی ربیعی، سخنگوی دولت، بدون آن که خبر جدیدی از گشایش گره ورزشگاه ها برای حضور زنان بدهد، بار دیگر تکرار کرد که زیرساخت‌ها در ورزشگاه ها آماده است و زنان می‌توانند در «بازی‌های ملی» به ورزشگاه‌ها بروند. این همان موضوعی است که دولت ایران، پس از ضرب الاجل فیفا، از اجرایی شدن آن خبر داده بود.

اما در سوی دیگر، حسن روحانی نیز در جلسه هیئت دولت اگر چه به طور مستقیم به موضوع خودسوزی سحر خدایاری و ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها اشاره نکرده است اما رسیدگی به خواسته‌ها و حقوق زنان و کارگران را منوط به شرکت در «انتخابات مجلس و ریاست جمهوری» دانست.

ادعای حسن روحانی در شرایطی است که خود وعده‌های انتخاباتی خود از جمله «ورود زنان به ورزشگاه‌ها» را عملی نکرده است. او که حتی وعده داده بود در کابینه خود از یک وزیر زن استفاده کند تا به امروز در دولت خود نیز سهمی به زنان نداده است.

با این حال مرگ سحر خدایاری که اقدام به خودسوزی در اعتراض به بازداشت و دادگاهی شدنش در پی ورود به ورزشگاه کرده بود، واکنش‌های وسیع بین المللی و داخلی را به همراه داشته است.

در شبکه های اجتماعی بسیاری خواستار خودداری از رفتن به ورزشگاه‌‌ها و برخی نیز خواستار برخورد فیفا با مسئولان فوتبال ایران به دلیل ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه شدند.

وزارت خارجه آمریکا هم سه شنبه شب ۱۹ شهریور در ادامه واکنش‌های گسترده به مرگ سحر خدایاری در پیامی در توئیتر فارسی خود نوشت: «درگذشت غم انگیز سحر خدایاری، دختر آبی، شاهد دیگری بر این حقیقت است که بزرگترین قربانیان این رژیم خود مردم ایران هستند.»