در دنیای امروز،  بخصوص مهاجران با وجودی که وقت زیادی را صرف کار و فعالیت می کنند، نمی توانند زمان کافی به سفر اختصاص دهند و در مقایسه با افراد بومی، سطح گردش در این افراد پایین تر است. همه اینها در حالی است که تحقیقات و نتایج مطالعاتی در این خصوص می گوید که داشتن تعطیلات و سفر می تواند روی سلامتی بدن و طول عمر بیشتر و زندگی شاداب تر اثر مهمی داشته باشد. کارشناسان اجتماعی بر این باور هستند که سفر در حالی که برای همه مفید است برای سالمندان و بازنشستگان یک ضرورت است و رنج بیکاری و روزمرگی را در آنها به طور چشمگیری کاهش خواهد داد. در یک تحقیق که روی بیش از ۱۲۰۰ مرد برای تعیین سلامت قلب انجام شد و بیش از ۹ سال ادامه یافت، نشان داده شد افرادی که بیشتر این سال ها را به سفر رفته بودند ۲۰ درصد کمتر از کسانی که به تعطیلات نرفته بودند، دچار مرگ ناشی از بیماری های قلبی شدند.

با این اوصاف مهاجران به طور تقریبی بیشتر به میزبانی خانواده های خود رغبت نشان می دهند، زیرا به این شکل می توانند ضمن برخورداری از حضور طولانی تر عزیزانشان از مشغله کاری خود نیز غافل نمانند. آنچه بارها توضیح داده شده و تاکید آن باز ضروری به نظر می رسد این است که در اخذ بیمه مسافرتی برای عزیزانمان از شرایط سلامتی آنها و داروهای مصرفی شان آگاه بوده و همه آنها را در فرم مربوطه قید کنیم. این شرایط در مورد سفر خودمان نیز صدق می کند. حتی در سفرهای کوتاهمان نباید فکر کنیم اتفاقی رخ نداده و هزینه های حوادث را نادیده بگیریم. متاسفانه در ماه گذشته، فردی در سفر کوتاهش از کانادا به تگزاس دچار حمله قلبی شد و این در حالی بود که در فرم بیمه نامه اش بیماری قلبی و داروهای مصرفی اش را عنوان نکرده بود. متاسفانه با وجود اطلاع رسانی های زیاد در این زمینه، باز هم دیده می شود که به دلایل اشتباهات واضح روز اول که می تواند از سوی فرد متقاضی و یا حتی از سمت فروشنده ناآگاه بیمه صورت گرفته باشد، فرد بیمه شده در روز Claim به مشکل برخورد می کند. در هنگام دعوت از عزیزانمان نیز داستان به همین گونه است. معمولا والدین ما با بیماری های کوچک و بزرگ و یا داروهایی در آن زمینه به سفر می آیند و ما اگر از بیمه انتظار حفاظت کامل و تضمین شده ای را داریم باید بدانیم که این روند با عدم صداقت، عدم آگاهی و یا اخذ بیمه ای صرفا ارزانتر، بدون دانستن محدوده پوششی آن امکان پذیر نیست.

مهمترین مزایای پوشش بیمه نامه مسافرتی به شرح زیر است: 

* پرداخت هزینه های پزشکی و بستری در بیمارستان در خارج از کشور مبدا * جابجایی یا بازگرداندن بیمه شده به کشور در صورت بیماری و یا هرگونه حادثه *پرداخت هزینه های فوریتی دندانپزشکی *سرقت و یا مفقود شدن گذرنامه و خدمات مربوط به تاخیر ورود چمدان و یا تاخیر در پرواز هواپیما *بازگرداندن جسد متوفی به کشور مبدا *بازگرداندن کودکانی که بدون سرپرست مانده اند *آمبولانس و یا هلی کوپتر در صورت وقوع حادثه*دارو تا سقف تعیین شده در بیمه نامه *فیزیوتراپی *پرستار خصوصی *آزمایشات پزشکی مورد نیاز از جمله سی تی اسکن *مراجعه پزشک به منزل بیمار در صورت نیاز که جزو خدمات جدید و مربوط به سفر به کشور امریکا می باشد.

بیمه مسافرتی با هدف دستیابی به آرامش روانی مسافر در طول سفر تبیین شده، بنابراین عاقلانه این است که با اخذ بیمه از پرداخت هزینه های سنگین در وضعیت های اضطراری جلوگیری کنیم.

پرسش های خود را در این زمینه از طریق ایمیل زیر با ما در میان بگذارید.

news@insufin.com

*محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی انجمن Advocis  به شماره ثبت: ۲۰۶۵۸۱۷ مشاورین متخصص بیمه و امور مالی کانادا است.

www.insufin.com

www.youtube.com/ sherkatbimeh