رئیس سازمان بسیج مداحان “استاد محمد فراهانى” در حاشیۀ ششمین همایش “هماندیشی مداحان و ستایشگری اهل بیت” از راه اندازى “دانشکده مداحى اهل بیت” خبر داد، دانشکده ای که در آن دروس تخصصی مداحی تدریس خواهد شد. ظرفیت پذیرش این دانشکده در سال نخست ۸۰ نفر خواهد بود که از طریق آزمون ورودی صورت خواهد گرفت، و شرط ورود به این رشته نیز مداح بودن است. و به این ترتیب مداحان می توانند با تحصیل علم در این دانشگاه مدارک کاردانی و کارشناسی دریافت کنند.”(۱) تا کار به حّدِ “ایجاد دانشگاه علمی و کاربردی با رشته تخصصی تبلیغ، دانشکده علوم و فنون مداحی، هنر و ادبیات عاشورائی، ایجاد مدارس مداحی” پیش برده شود.
خبرِ راه اندازی دانشکده مداحی، که از سال ۱۳۹۱ بارها و با عناوین متعدد انتشار داده شده است، در کنار تاکید “گُنده مداحان” به این که مداحان می باید در فعالیت های اقتصادی نیز فعال شوند، نشانه های این واقعیت اند که قدرت تشکل مافیائیِ مداحان در نظام فقاهتی رو به فزونی ست. مداحان تا هم امروز به عنوان یکی از بزرگ ترین و متشکل ترین جریان های شیعی ـ مافیایی، با توانایی سیاسی و اقتصادی ای چشمگیر عمل کرده اند، و برآنند تا در ادامه ی فعالیت هایشان مُهرِ خود بر عرصه آموزش و پرورش، بویژه دانشگاه ها بزنند تا خرافه و خلاف و جهل و جنایتِ “دانشکده ای و علمی” نیز تبلیغ و ترویج کنند. دانشکده ای که جاسنگین ترین استاداش حاج سعید حدادیان است، مداح “دلباخته ی فضیلت حقیقی”، ذاکرِ”خاندان فضیلت و مبلغ و مرّوج معارف دی” که از طریق رسانه ها و منابر با زبان” لات ـ مذهبی” ها و با “رگِ لاتی”، “رئیس جمهور جمهوری اسلامی را آفتابه گرفت و مشاورش را به آلت تناسلی رئیس جمهور تشبیه کرد”. این دانشکده استادان پُر آوازه ی دیگری نیز دارد که مدارک کودک آزاری و قمه کشی و هفت تیرکشی، فقط سه برگ از پرونده ی قطورشان است.
مداحان سال هاست در حکومت اسلامی به تشکلی مافیایی در حوزه ی سیاست و اقتصاد بَدَل شده اند، که دست کم از دو راه ، یکی ستایشگریِ “اهل بیت و خاندان آل عبا” و”خانواده عصمت و طهارت”، و دیگری کسب و کار بازاری ثروت اندوخته اند. دستمزدهای مداحی از هیئت ها و دسته جات عزاداری، مساجد و تکایا و روضه های خانگی و سایر مجالس مذهبی، دستمزدهای کلانی اعلام شده اند، ” برخی از مداحان برای یک دهه عزاداری سی، چهل میلیون پول می گیرند” اما مداحان حکومتی گفته اند که درآمد آنها از طریق تجارت و مشاغل دیگر، و کار در نهادهای اقتصادی و تجاری و آموزشی است. ین شغل با شکل و شمایل های گونه گون عمری به اندازه عمرِ اسلام دارد، اما هیچگاه در جایگاه و موقعیتی که در حکومت اسلامی یافته است، قرار نداشت، حتی در دوران صفویه، که به قول خودِ مداحان “بره کُشون و ناهار بازار” مداحان بود، چنین جایگاه و موقعیتی نداشت. پایگاه اصلی مداحان بازار و حواشیِ بازار بوده است و بیشترین شان از صنف لباس فروش، قصاب، بقال، نانوا، و “قاپ بازان حرفه ای” آمده اند. اینان در حکومت اسلامی اما سر از بیت رهبری، مجلس، قوه قضائیه، وزارت خانه های مختلف و دانشگاه ها درآورده اند. لیست بلند بالائی از این جماعت در روزنامه ها و تارنماهای حکومتی و مداحان وجود دارد که در بین آن ها “دو عضو مهم هیئت علمی” دارالجهلی که در راه است، از دیگران شهره ترند.
۱ـ حاج سعید حدادیان، یا به قول اطرافیان محمود احمدی نژاد، “مداح بی نزاکت ” و ” هتاک و لَش” (۱) در نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه شاغل است، و در دانشگاه تهران آموزش مداحی می دهد. این موجود در کنار شغل مداحی به کارهای تجاری و کسب و کار نیز مشغول است. وی یکی از لات ترین مداحان اهل بیت در حکومت اسلامی ست، و بارها از رسانه ها و منابر به داشتن “رگ لاتی” اش نازیده است. حاج سعید حدادیان از منتقدان دولت احمدی نژاد بود و به قول خودش رئیس جمهور حکومت اسلامی را ” آفتابه گرفت”.
این مداح بیت رهبری در معرکه ای، در انتقاد به عملکرد رحیم مشایی، ضمن تشبیه “مشایی ِ بی شعور” به آلت تناسلی احمدی نژاد خطاب به احمدی نژاد گفت:”…چیه شما اینقد تبلیغ کنسرت ها رو می کنین، اینا نزده می رقصن، ۵ تا دکتر جمع کنن یه آخوند نمیشن. من امشب لاتی حرف می زنم …احمدی نژاد تا از بهشت حزب الله بیرونت نکردن خودتو جمع کن، یالله بابا..”.
حاج سعید حدادیان مداح ولایتمدار در جمع عاشقان سیدالشهداء، از رئیس دولت امام زمان خواست جلوی این آلت زشت را بپوشاند و آن را دور بیاندازد. مداح اهل بیت آل عبا و بیت رهبری که به گفته خودش یک بار نیز قصد داشت مشایی را بزند، در معرکه گیری اش لاتی حرف می زند تا هیچ رسانه ای نتواند حرف هایش را انتشار دهد. با این حال جمع دیگری از جاهل ها و لات های متدین و حکومتی که طرفدار دولت احمدی نژاد بودند سخنان این مداح را با عذرخواهی از خوانندگان خود و امت مسلمان منتشر کردند. این گروه سعید حدادیان را “بی ادب و فحاش” خواندند و از ملت فهیم و با فرهنگ ایران خواستند در رابطه با هتاکی های این بی تربیت ِ”چرت و پرت” گو قضاوت کنند.
اینان تشبیه آقای مشایی به عورت رئیس دولت امام زمان توسط مداح عاشق ِ سیدالشهدا را بدون توجه به عفت عمومی اوج حقارت و بی ادبی این” مداح هتاک” و “میرزابنویسی که مقام گرفته”، اعلام کردند. حاج سعید حدادیان به همین شیوه – البته “مؤدبانه تر”- حسن روحانی را نیز مورد انتقاد مداحانه قرار داده است.
۲ ـ حاج محمود کریمی مداح “هفت تیرکش و کودک آزار” (۳) و مرّوج خشونت و آدم کشی نیز از معروف ترین مداحان حکومت اسلامی ست. او خود را جودو کار و کاراته کاری معرفی کرده، و این که کودکی اش را با شاگرد بّنائی و نجاری، و نوحه خوانی از ۷ سالگی آغاز کرد. وی ادعا کرده است از راه مداحی امرار معاش نمی کند، کاسب است و در فعالیت های صنعتی، در بازار سفال و آجر فعالیت می کند. کریمی “شعر”های نوحه هایش را خودش می گوید، و در حسینیه امامزاده علی اکبر چیذر در هیات رزمندگان اسلام می خواند. او در حسینیه چیذر با سنج و دمام نوحه خوانی کرد که بازتابی گسترده داشت. شعر و ریتم نوحه “بزن باران …” را از روی آلبوم “شب سکوت کویر” شجریان برداشت و خواند. کریمی معتقد است که مداح باید در برخی مسائل سیاسی دخالت کند و اظهار نظر نماید:
“… در پاسخ به آقایانی که می گویند مداحان نباید در کار سیاست دخالت کنند من پاسخ می دهم که خودشان در سیاست دخالت نکنند چون این حرفشان از بیسوادی سیاسیشان نشأت می گیرد بهتر است به کار خودشان برسند. چون ما این بینش را داریم که در سیاست اظهار نظر کنیم، ولی آنها ندارند.”
این مداح ولایتمدار در دی ۱۳۹۲در بزرگراه بابایی “هفت تیرکشی” کرد. راننده ای که هدف هفت تیر این مداح قرار گرفت اظهار داشت: “من با خودروام یک لحظه سبقت گرفتم و بعد دوباره کنار آمدم. نمی دانم در ذهن آقای کریمی چه گذشت که به ما شلیک کردند”.
احمد محسنی گرکانی، رئیس دیوان عالی کشور، در واکنش به این قضیه گفت “اسلحه کشی برای ترساندن مردم حکم محاربه دارد. هر کس در هر جا به روی مردم برای ترساندن اسلحه بکشد محارب است.”
محمود کریمی اما پس از ماجرای هفت تیرکشی و اتفاقات پیش آمده، در مراسم ویژه فاطمیه سال ۱۳۹۳، که در بیت رهبر جمهوری اسلامی برگزار شد، به مدت چهل و پنج دقیقه به مداحی و روضه خوانی پرداخت. برخی از مداحان گفتند “به دلیل اثرگذاری حاج محمود کریمی در سال های اخیر و جذب جوانان به فرهنگ اهل بیت و ترویج این فرهنگ از سوی وی ما شاهد عصبانیت ضدانقلاب از این مداح اهل بیت هستیم. “
این دو تن، حدادیان و کریمی، و تنی چند از مشابهین شان، که اعضای هیئت علمی دانشکده مداحی معرفی شده اند، بارها به رگ فرهنگی و اخلاقی شان، که خود “رگ لاتی” خوانده اند، بالیده اند. افزایش تعداد این دست از مداحان، که تنها ۴۵ هزار تن از آنان در سازمان بسیج مداحان پرونده دارند همراه با گسترش تشکل های مداحان، به عنوان یکی از فعال ترین تشکل های سیاسی ـ مذهبی در جامعه، زنگ خطر و نگرانی ای دیگر برای فرهنگ و سیاست، و مردمان آگاه جامعه اند. اینان که با آوازخوانی و رجز خوانی و شعار دهی و دَم دادن، انتشار و شیوع خرافه و خلاف و خشونت و جهل، و تخدیر و تحمیق بخشی از مردمان میهنمان به ویژه جوانان را سبب شده اند، ابزار و آلت دست ” آقا” و ” بیت مبارکه” اش هستند.
مداحان یا “صدا و حنجرۀ اسلام سیاسی” بیش از هر جا مُهر خود بردرگیری ها و دعواهای درون حکومتی کوبیده اند، و نه فقط به عنوان مداح و آوازخوان و رجزخوان، که در نقش خطیب و واعظ از طریق تاثیرگذار ترین و قوی ترین رسانه ی عمومی و ارتباطی یاور ولی فقیه و بیت اش شده اند. بیت رهبری بارها اعلام کرده است که مداحی و مداحان در مسیری که از بیت رهبری حُکم می شود، حرکت می کنند. اینان با توانائی و تبحری که در تهییج “توده ها” دارند، سیاست های بیت رهبری جا می اندازند و پیش می برند. این مجموعه با ده ها تشکل، و با استفاده از امکانات تبلیغی رسانه ای، همچون رادیو، تلویزیون، تارنما (اینترنت و دنیای مجازی)، مجله های مختلف و منابر، شبکه های وسیع توزیع و فروش “آثار” شان، وظایف خویش انجام می دهند. این نوع تشکل ها در تمامی مقاطع بحرانی حکومت اسلامی به پشتیبانی از ولی فقیه و خمینیسم وارد میدان شده اند. مدیران هیات های مذهبی، سازمان بسیج مستضعفین و بسیاری از تجار بازار و مجامع روحانیون و حکومتیان از پشتیبان و حامیان این تشکل ها هستند، تشکل هایی که بخشی از وظایف شان را “مقابله با تهاجم فرهنگی، مبارزه در عرصه جنگ نرم با استکبار جهانی و… تبلیغ معنویت اهل بیت” اعلام کرده اند. سازمان بسیج مداحان، خانه مداحان، پایگاه مداحان اهل بیت، تشکل های حوزه ستایشگری اهل بیت، بنیاد دعبل، کانون مداحان، خانه مداحان، مجمع الذاکرین حسینی تهران، مجمع ادبی مذهبی یاس کبود… و کنگره ها و همایش های مداحان و…که در سراسر میهنمان بسانِ قارچ روئیده اند، بُن مایه های دارالجهلی هستند که قرار است در حکومت اسلامی راه اندازی شود.
زیرنویس:
*ر.ک به : مسعود نقره کار، نقش سیاسی مداحان در حکومت اسلامی، ۳۰ فروردین ۱۳۹۴/ تارنمای گویا نیوز
۱ـ محمد فراهانی، گفت و گو با خبرنگار حوزه قران و عترت، باشگاه خبرنگاران جوان ، ۲۴ خرداد ۱۳۹۴/ محمد فراهانی، رئیس سازمان بسیج مداحان ایران، خبرگزاری مهر، پنجشنبه، ۱۷ دی ماه ۱۳۹۴.
۲ـ مداحی سعید حدادیان در انتقاد به احمدی نژاد و رحیم مشائی.
https://www.youtube.com/watch?v=wonz0b4AMSs&feature=related
مداحی حدادیان در انتقاد به حسن روحانی
https://www.youtube.com/watch?v=BSktrEp40gY
نوارهای دیگر سعید حدادیان رامی توانید در یوتیوب ببینید و یا بشنوید.
۳ـ مداحی حاج مهدی کریمی