بیمه بیماریهای سخت تمامی افراد را در بر می گیرد از کودک یک ماهه گرفته تا بزرگترها و در این میان همانطور که قبلا اشاره شد صاحبان بیزنس موقعیت ویژه ای دارند. به راستی به هنگام بیماری آنها چه خواهند کرد؟ با کمی درایت متوجه خواهیم شد که اخذ چنین بیمه ای چگونه و چقدر می تواند مفید باشد.
شما صاحب بیزنس، چقدر برای کسب و کارتان ماهانه هزینه صرف می کنید؟ و تحت چه عناوینی؟
به طور مثال مواردی نظیر:
۱ـ بیمه آتش سوزی
۲ـ بیمه اتومبیل
۳ـ بیمه محل کار
۴ـ هزینه های مختلف اداری و غیره در محیط کار و شرکت و . . .
آیا شده به بیمه درمانی و سلامتی خود در جهت حفظ بیزنس تان توجه داشته باشید؟
بی شک منکر آن نخواهید بود که حفظ بیزنس، برایتان از درجه بالایی برخوردار است چه آن دسته افرادی که بیزنس خانوادگی دارند، چه صاحبان بیزنسی که کارمندان و یا شریک و شرکایی دارند.
در صورت بیماری آنچه مورد تهدید و خطر است بیزنس شما خواهد بود. لازم به ذکر است بیماری سخت، بیماری کوتاه مدت نظیر سرماخوردگی نیست. چطور می توانید در چنین شرایطی بیزنس تان را برای حداقل شش ماه آینده اداره کنید؟
از آنجا که مدل های بسیار متنوع چنین بیمه نامه ای وجود دارد با توجه به سطح نیاز و توان مالی، فرد متقاضی می تواند بیمه نامه مناسب را اختیار کند. با پیشرفت دانش پزشکی و تکنولوژی روز به روز به تعداد افرادی که می توانند در صورت ابتلا به بیماری های سخت (صعب العلاج) درمان شوند بیشتر و بیشتر می شود. ولی مطمئنا نه به سادگی، نه بدون صرف وقت و هزینه و نه بدون پول و زمان مناسب برای استراحت.
در صورت ابتلا به بیماریهای سخت به طور مثال در صورت سکته مغزی، شما از کار افتاده و از لحاظ جسمی ناتوان می شوید، حداقل چه مدت زمان برای استراحت نیاز دارید؟ به عبارت بهتر، چه مدت زمان نیاز دارید که کار نکنید؟
به نظر می رسد به طور متوسط ۶ ماه نمی توانید کار کنید. در این صورت هزینه های زندگی و بیزنس تان را در نظر بگیرید، به راستی به چه عددی می رسید؟ و از کدام منبع می بایست هزینه ها تامین شود؟
وقتی که شما و یا شرکت (بیزنس) شما می تواند یکجا مبلغی از حداقل ۲۵۰۰۰ دلار تا حداکثر ۲میلیون دلار پول معاف از مالیات دریافت کند، به نظر می رسد که می توانید به خوبی جوابگوی بسیاری از مشکلات درمانی و یا مالی زندگی تان در زمان نیاز باشید.
و از آنجا که این بیمه برای افراد بزرگسال تا ۲۶ بیماری را مورد پوشش قرار می دهد، می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.
از دیگر مواردی که می توان اشاره کرد و آن هم به لحاظ عرضه محصولات و مدلهای مختلف این بیمه است می توان به:
۱ـ پروستات، ۲ـ پستان، ۳ـ ملانوما ۴ـ آنژیوپلاستی اشاره کرد.
موارد فوق در صورت شروع بیماری در مراحل اولیه هم، تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت که بستگی به مفاد بیمه نامه خواهد داشت.
مجددا اشاره می شود که:
۱ـ 70 درصد بیماری های سخت مربوط به انواع سرطان ها می باشد.
۲ـ 14 درصد مربوط به سکته قلبی
۳ـ ۱۱ درصد مربوط به موارد متفاوت در بیماریهای سخت گزارش شده است.
۴ـ 5 درصد سکته مغزی
سهم هر یک از ما در این آمار چقدر است؟
افراد به چه میزان در قالب فردی و بیزنس می باید بیمه بیماری سخت (صعب العلاج) اختیار کنند و تحت چه فرمولی؟
از خوانندگان و علاقمندان دعوت به عمل می آوریم که تجربه های خوب و بد خود را پیرامون بیمه با ما در میان بگذارند. مطالب این مقالات صرفن درجهت اطلاع رسانی می باشد و به هیچ عنوان جایگزین مشاوره با متخصصان مربوطه نمی شود.
شماره تماس شرکت ۹۰۵۳۷۰۰۰۱۱ جوابگوی سوالات شما عزیزان می باشد. از طریق وبسایت های شرکت و همچنین وبلاگ و رسانه های اجتماعی ما را دنبال کنید
www.cover4u.ca www.insufin.com www.sherkatebimeh.com
www.youtube.com/sherkatbimeh www.facebook.com/Insufin