گاهی بدون اینکه کاری انجام داده باشیم احساس خستگی می کنیم، علت این خستگی ممکن است کمبود آب بدن باشد. آب باعث انتقال اکسیژن و سایر مواد غذایی به سلول ها می شود و کمبود آن باعث اختلال در رسیدن این مواد به سلول ها می شود.

 اگر بدن شما به اندازه ی کافی پر آب باشد، قلب شما نیز مجبور نیست برای رساندن خون به نقاط مختلف بدن، با شدت بیشتری کار کند. نوشیدن روزانه ۸ لیوان آب به علت داشتن اکسیژن فراوان در درمان و جلوگیری از بروز غلظت خون نقش مهمی دارد.

تقریباً ۵۵ تا ۷۵ درصد از حجم بدن از آب تشکیل شده و اگر آبی که در روز از طریق نفس کشیدن و عرق‌کردن از دست می‌دهیم را حدود ۸ لیوان فرض کنیم، ضروری است که بخواهیم این میزان را با خوردن آب دوباره جبران کنیم.

افزایش تعداد سلول های خون (هموگلوبین) را غلظت خون می‌گویند که یکی از مهمترین دلایل بروز آن کاهش میزان اکسیژن خون در بدن است زیرا بیشتر سلول های خون را گلبول ‌های قرمز که وظیفه اکسیژن رسانی به تمام بدن را ایفا می‌کنند تشکیل می‌دهد.

اغلب افرادی که در مکان‌های کوهستانی و ارتفاعات یا در شهرهایی با آلودگی هوای بالا زندگی می‌کنند به دلیل کمبود میزان اکسیژن دچار غلظت خون می‌شوند و از سوی دیگر افراد سیگاری بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به غلظت خون هستند.

غلظت خون، سرخ شدن صورت، ضعف و بی حالی، اختلالات تنفسی مثل تنگی نفس و همچنین اختلالات هوشیاری، منگی و خواب آلودگی از مهمترین این علائم است.

غلظت خون با کند کردن حرکت خون در عروق و قلب و ایجاد لخته در رگ‌های اصلی منجر به بروز سکته‌ های قلبی و مغزی می‌شود و از سوی دیگر در افراد مبتلا به بیمارهای ریوی هم می‌تواند آمبولی (انسداد جریان خون) ایجاد کند. گفتنی است: مصرف حداقل روزی هشت لیوان آب و مایعات به عنوان درمانی ارزان در پیشگیری و درمان غلظت خون بسیار موثر است.

افزایش غلظت خون از این جهت خطرناک است که موجب کند شدن حرکت خون در عروق شده و خطر سکته را افزایش می دهد. برخی از افراد مبتلا به افزایش غلظت خون هیچ گونه علایمی ندارند و در برخی افراد اختلالاتی مانند برافروختگی پوست صورت، قرمزی چشم‌ها، اختلالات هوشیاری، منگی، سردرد، خواب آلودگی و گزگز دست و پا مشاهده می شود. خارش پوست به ویژه پس از استحمام، برجسته شدن وریدهای چشم، بزرگی کبد و طحال نیز از علایم شایع این مشکل هستند. در صورت عدم کنترل و درمان غلظت خون، بیماری هایی مانند زخم معده، دردهای استخوانی و در مراحل بعد نقرس و سنگ کلیه بروز می کنند.

دوراندیشی کنیم با برنامه ریزی برای امروز و فردایمان، با کمترین هزینه در این مسیر با راهکاری مناسب که همان تهیه بیمه در این خصوص است، اقدام کنیم. بیمه بیماریهای سخت می تواند از ۲۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰.۰۰۰ دلارمعاف از مالیات، پوشش در اختیار متقاضی قرار دهد. زمانی که سالم هستیم باید بیمه فوق را اختیار کنیم. برای هر یک از ما چنین شرایطی ممکن است پیش آید. بیمه در این خصوص موجب می شود از نظر مالی پوشش مناسب داشته باشیم و از پس هزینه های مالی و تعهدات بر آییم.

   www.cover4u.ca

   ترجمه و منابع   

 از خوانندگان و علاقمندان دعوت  به عمل می آوریم که تجربه های خوب و بد خود را پیرامون بیمه با ما در میان بگذارند. مطالب این مقالات صرفن در جهت اطلاع رسانی می باشد و به هیچ عنوان جایگزین مشاوره با متخصصان مربوطه نمی شود.

شماره تماس شرکت ۹۰۵۳۷۰۰۰۱۱  و news@insufin.com   جوابگوی سئوالات شما عزیزان می باشد. از طریق وبسایت های شرکت و همچنین وبلاگ ورسانه های اجتماعی ما را دنبال کنید.

    www.insufin.com  www.sherkatebimeh.com

www.youtube.com/sherkatbimeh   www.facebook.com/Insufin