خبرگزاری هرانا – طی دو روز گذشته ، جمعی از معلولان و فعالان صنفی تشکل‌های معلولان در تهران، تعدادی از کارگران شهرداری لوشان، شماری از دوستان و خانواده های بازداشت شدگان اعتراضات هفت تپه در تهران، سه تن از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و جمعی از رانندگان خطوط درون‌ شهری زنجان، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، امروز چهارشنبه ۲۶تیر ۱۳۹۸، جمعی از معلولان و فعالان صنفی تشکل‌های معلولان در اعتراض به عدم اجرای ماده ۶ قانون معلولان، مقابل وزارت بهداشت، دست به تجمع اعتراضی زدند.

صبح امروز حدود ۲۵ نفر از معلولان و فعالان صنفی تشکل‌های معلولان در اعتراض به عدم اجرای ماده ۶ قانون معلولان مقابل وزارت بهداشت تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گفته یکی از فعالان صنفی معلولان، طبق ماده ۶ قانون معلولان وزارت بهداشت و درمان مکلف است پوشش بیمه سلامت افراد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان را به گونه‌ای تأمین کند که علاوه بر تأمین خدمات درمانی مورد نیاز این افراد، خدمات توانبخشی جسمی و روانی افراد دارای معلولیت را نیز پوشش دهند.

این معلولان می‌گویند: اگرچه قانون تأکید بر شمولیت بیمه‌ای خدمات توانبخشی (فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار درمانی) اما وزارت بهداشت تاکنون این قانون را رعایت نکرده است. در این شرایط اقتصادی، ما از پس هزینه‌های درمانی و توانبخشی خود برنمی‌آییم.

به گفته آنها، تنها بیمه معلولان بیمه سلامت پایه است. بیمارستان‌های دولتی این بیمه را برای عمل‌های جراحی مثل زخم بستر قبول نمی‌کنند و هزینه بیمارستانهای خصوصی نیز بسیار زیاد است.

در پی اعتراضات صبح امروز معلولان، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه ریاست وزارت بهداشت با تعدادی از نمایندگان معلولان جلسه‌ای گذاشت و متعهد شد تا روز دوشنبه (۳۱ تیر ماه) کارگروهی تشکیل شود و پیگیری‌هایی که وزارت بهداشت در این زمینه انجام خواهد داد را به گوش معلولان برساند.

تجمع کارگران شهرداری لوشان

به گزارش ایلنا، امروز چهارشنبه ۲۶تیر ۱۳۹۸، جمعی از کارگران شهرداری لوشان در اعتراض به عدم پرداخت ۷ ماه حقوق خود، مقابل دادگستری رودبار، دست به تجمع اعتراضی زدند.

 تعدادی از کارگران شهرداری لوشان که ۷ ماه معوقات مزدی (سه ماهه پایانی سال گذشته و چهار ماه سال جاری) طلبکارند درخواست تسریع در تعیین مطالبات از مبلغ حاصل از فروش کارخانه آسفالت و شن و ماسه شهرداری را دارند.

به گفته کارگران، شهرداری لوشان حدود یک ماه پیش در مزایده‌ای کارخانه آسفالت و شن و ماسه خود را بابت پرداخت طلب ۳۰۰ میلیونی یکی از طلبکاران به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته است و مابقی مبلغ آن در حساب سپرده دادگستری است اما به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری لوشان، کارگران تاکنون موفق به وصول مطالبات ۷ ماهه خود نشده‌اند.

کارگران تصریح کردند: شهرداری لوشان بدهی‌های مالی دیگری به سایر نهادهای دولتی و خصوصی ازجمله تامین اجتماعی دارد. در این بین تامین اجتماعی قصد دارد برای وصول طلب مالی خود از شهرداری مانده مبلغ فروش کارخانه آسفالت را دریافت کند.

طی سه سال گذشته کارگران شهرداری لوشان به دلیل انباشت معوقات مزدی‌شان با مشکل مواجه بوده‌اند.

پیش از این نیز در تاریخ ۸ خرداد ماه، ابوذر غیاثوند، رئیس شورای شهر لوشان به ایلنا گفته بود که مخالف فروش دو کارخانه شن و ماسه و آسفالت است چراکه حدود ۷۰ کارگر مجموعه شهرداری که حدودا ۸ ماه معوقات مزدی طلبکارند هیچ پولی از فروش کارخانه‌ها نصیب آنها نخواهد شد.

به گفته وی، حساب بانکی شهرداری لوشان بابت شکایت تعدادی از طلبکاران مالی با حکم قضایی مسدود شده است، و بزرگترین طلبکار شهرداری سازمان تامین اجتماعی با حدود ۲ میلیارد تومان طلب است که اگر پولی از بابت فروش این دو کارخانه به حساب شهرداری واریز شود سریعا از جانب تامین اجتماعی وصول می‌شود.

تجمع خانواده های بازداشت شدگان اعتراضات هفت تپه

به گزارش هرانا، امروز چهارشنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۸، جمعی از دوستان و خانواده‌های بازداشت شدگان اعتراضات هفت تپه در مقابل زندان اوین تجمع کردند.

شرکت کنندگان در این تجمع با در دست گرفتن عکس‌هایی از امیر امیرقلی، ساناز اله یاری، امیر حسین محمدی فرد، سپیده قلیان و اسماعیل بخشی، حمایت خود را از این افراد اعلام کردند.

اوایل خردادماه پرونده هفت متهم اعتراضات هفت تپه به نام‌های “اسماعیل بخشی، سپیده قلیان، امیر امیرقلی، امیرحسین محمدی فرد، ساناز اله یاری، علی نجاتی و عسل محمدی” پس از جلسه دفاع آخر به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران ارسال شده و جلسه رسیدگی به اتهامات مطروحه علیه این افراد در تاریخ ۱۲ مردادماه سال جاریبرگزار خواهد شد.

امیرحسین محمدی فرد و ساناز اله یاری در تاریخ ۱۹ دی ماه ۹۷، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و علیرغم گذشت بیش از ۵ ماه کماکان در زندان اوین نگهداری می‌شوند. این زوج بازداشتی از تاریخ ۱۳ تیرماه در اعتراض به عدم تبدیل قرار بازداشت به وثیقه و محرومیت ساناز اله یاری از خدمات پزشکی دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

تجمع سه تن از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران

به گزارش هرانا، امروز چهارشنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۸، سه تن از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه برایچندمین بار طی ماه جاری، در اعتراض به اخراج از کار، در مقابل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دست به تجمع و تحصن زدند.

این شهروندان در تحصن روز جاری با در دست داشتن شعارنوشته‌هایی، ضمن اعتراض به عدم پاسخگویی مسئولین، خواهان بازگشت به کار خود شدند.

فرحناز شیری و حسین کریمی سبزوار، دو راننده ای هستند که در پی پرونده سازی از ادامه فعالیت در این شرکت اخراج شده‌اند.

“فرحناز شیری”، اولین زن راننده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران حدود ۱۰ سال است که از کار اخراج شده است. این راننده زن طی این مدت سه بار از دیوان عدالت اداری رای بازگشت به کار گرفته اما کارفرما هر بار با استفاده از نفوذ و روابط فراقانونی خود از بازگشت وی به کار جلوگیری کرده است.

تجمع رانندگان خطوط درون‌شهری زنجان

به گزارش ایسنا، روز سه شنبه ۲۵ تیرماه ۱۳۹۸، جمعی از رانندگان خطوط درون‌ شهری زنجان در اعتراض به عدم اجرای طرح اصلاح خطوط اتوبوسرانی، مقابل فرمانداری، تجمع کردند.

فتح‌الله حقیقی، استاندار زنجان شب گذشته در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان و کمیسیون ایمنی اجرایی، با اشاره به تجمع رانندگان خطوط درون‌شهری زنجان، گفت: انتظار می‌رود فرماندار زنجان در خصوص اجرای طرح اصلاح خطوط اتوبوسرانی، پیگیری و بررسی ویژه‌ای به عمل آورد.

این مسئول با تاکید بر حفظ آرامش مردم، ادامه داد:  قبل از اجرای هر طرحی باید به آرامش مردم هم توجه شود و قبل از عملیاتی کردن طرح باید مسائل به خوبی بررسی شده و اگر از اجرای طرح سوءاستفاده می‌شود، فرماندار برخورد کند.

وی افزود: اگر این طرح قابلیت اجرایی داشته و مصوب شده است و خسارت افرادی که زیان دیده‌اند، باید جبران شود ولی اگر افرادی سوءاستفاده می‌کنند انتظار می‌رود که فرماندار با آنان برخورد کند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با تاکید بر اینکه اگر طرحی مصوب می‌شود باید به نفع مردم باشد، گفت: اگر طرح مصوب شد و تبعات آن را شورای تأمین تایید نکرد، نباید اجرا شود و با افرادی که نسبت به اجرای طرح شیطنت می‌کنند، برخورد لازم انجام شود؛ چرا که اگر وضعیت این طور باشد سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.