Mohammad-Rahimian

عشق والدین به فرزندان را نمی‌توان با کلمات توصیف کرد. آن‌ها از دل‌ و‌ جان حاضرند زندگی خود را به پای این موجودات کوچک بریزند تا سلامت و رفاه آنها تامین شود. با بیماری آنها بیمار می شوند و از سلامت و شادابی آنها لذت می برند. گرچه مطالعه در مورد بیماری هایی که ممکن است گلهای زندگی را خزان زده کند احتمالن سبب ایجاد نگرانی و استرس می شود، اما افزایش آگاهی برای حفظ سلامت کودکان یکی از راه های اقدام به موقع و حفظ آنهاست. سرطان ها فقط در بزرگسالان بروز نمی کنند و ممکن است کودکان دلبند ما را نیز مورد هدف قرار دهند.

یکی از شایع ترین سرطان های کودکان، تومور ویلمز (Wilms’ tumor) یا نفروبلاستوما کلیه است که حدود ۶ تا ۸ درصد سرطان کودکان را شامل می شود. هر ساله در آمریکا حدود ۵۰۰ مورد جدید شناسایی می شوند که دچار این سرطان شده اند.

علت اصلی این سرطان ناشناخته است، اما در ۱۰-۱۵ درصد این موارد، جهش در ژنها مشخص گردیده است. این بیماری معمولن در سه سالگی تشخیص داده می شود. بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ در کانادا ۲۲۰ دویست مورد از این سرطان در کودکان و جوانان در فاصله ی سنی نوزادی تا ۱۹ سال شناسایی شده اند. میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری متغیر است و به نوع و مرحله ی بیماری بستگی دارد. بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ تعداد ۱۸ بیمار مبتلا جان خود را از دست داده اند.

در نژاد آفریقایی آمار بیشتری از ابتلا به سرطان ویلمز مشاهده می شود و هر دو جنس دختر و پسر مستعد این بیماری هستند. این تومور می تواند در کودکی که کاملن سالم است ایجاد شود و فقط ۱۰ درصد این بیماران دارای اختلالات دیگر هستند مانند رشد غیر طبیعی در یک طرف بدن و کریتپورکیدیسم (خارج نشدن بیضه ها از حفره ی شکمی). علایم اصلی بیماری، شامل وجود توده ی شکمی، دردهای شکمی، وجود خون در ادرار و تب با علت ناشناخته می باشند. البته به دلیل اختصاصی نبودن این علایم، تشخیص قطعی آن نیاز به بررسی های بیشتری توسط متخصصان دارد.

تومور ویلمز یک سرطان قابل درمان است و اگر تومور، قبل‌ از پیشرفت به سایر نقاط بدن درمان شود، میزان بهبودی تا ۹۰% افزایش می‌یابد. درمان شامل همکاری بین متخصصان جراحی کودکان، اورولوژیست، انکولوژیست کودکان و انکولوژیست های متخصص رادیوتراپی و کموتراپی است که قطعن هزینه ی زیادی را می طلبد.

لحظات زندگی انباشته از رویدادهای غیر قابل تصور است. بیمه می تواند در این ناباوری اتفاق، ما را به مسیری هدایت کند که در آن دست نیاز به سوی کسی دراز نشود. در میان مشغله هایمان، جایی برای برنامه ریزی باز کرده و قبل از این که واجد شرایط بودن را از دست دهیم اقدام کنیم.  بیمه بیماری های سخت می تواند تا سقف ۳۲ بیماری سخت را تا مبلغ ۲۵۰ هزار دلار برای کودکان، پوشش دهد. توصیه می شود از بدو تولد نوزاد این بیمه اختیار شود چرا که پس از تشخیص بیماری در کودک، قادر نخواهیم بود بیمه ای اخذ کنیم. این را در نظر داشته باشیم که اگر فرزندمان دچار هیچ یک از بیماری ها نشد این پول برای او پس انداز و به او برخواهد گشت. مانند همیشه فراموش نکنیم قبل از وقوع اتفاق می توان برای کم کردن عواقب آن هر کاری کرد، در حالی که پس از آن این شرایط از بین رفته است!

اقتباس: با همکاری مشاور علمی، پزشکی شرکت بیمهInsufin  خانم دکتر واحدی (ایمونولوژیست)

*مطالب این مقالات صرفن در جهت اطلاع رسانی می باشد و به هیچ عنوان جایگزین مشاوره با متخصصین مربوطه نمی شود.

پرسش های خود را در زمینه  طرح و برنامه ریزی مالی و سرمایه گذاری  و بیمه های مختلف از طریق ایمیل news@insufin.com با ما در میان بگذارید .

*محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایه گذاری و عضو رسمی انجمن    Advocis  به شماره ثبت: ۲۰۶۵۸۱۷ مشاورین متخصص بیمه و امور مالی کانادا است.

www.insufin.com

           www.youtube.com/sherkatbimeh