در حضور جمعی از هنرمندان صاحبنامِ شاخههای مختلف هنر و ادبیات اجرای “ای کاش زودتر فهمیده بودم آنچه در چشمانات میگذشت”، به رضا براهنی تقدیم شد
به گزارش هنرآنلاین، در حضور جمعی از هنرمندان صاحب نامِ شاخه های مختلف هنر و ادبیات همچون ناهید توسلی، گلاب آدینه، قاسم روبین، پرویز پورحسینی، صدرالدین زاهد و اصغر همّت، اجرای “ای کاش زودتر فهمیده بودم آنچه در چشمانات میگذشت”، به دکتر “رضا براهنی” برای هشتاد و سومین زادروزش، تقدیم شد.
روزبه حسینی نویسنده، طراح و کارگردان نمایش “ای کاش زودتر فهمیده بودم آنچه در چشمانات میگذشت” که سرپرستی رپرتوار “مونوگهان” را به عهده دارد، شنبه شب در میانِ استقبالِ مخاطبان و صاحبنامانِ عرصه هنر و ادبیات، به مناسبت هشتاد و سومین زادروزِ دکتر رضا براهنی شاعر، نویسنده، منتقد و نظریه پردازِ شهیرِ زبان فارسی اجرای این نمایش (سومین اجرای مونوگهان) را به ایشان تقدیم کرد.
گفتنی است در بروشور این نمایش که در خانه نمایش مهرگان به روی صحنه رفت، در خصوصِ این تقدیم و چگونگی نوشته و سرانجام گرفتنِ این نمایش نیز، چنین آمده است: این نمایش، حاصلِ آمیزشی ست از تنفسی بیش از دو دهه در هوای شعرِ درخشانِ “از هوش می” نوشته یگانه خالقِ خلّاق در زبانِ فارسی رضا براهنی و جنونِ همراهیِ هم زمان با قطعاتی از “آبی”، ساخته “زبیگنف پرایزنر” در ذهن و زبان و فعلیّت در جهانی که نگارنده این سطور در آن زیسته است سالیان؛ که پیشکش میشود به “او”؛ به او که عمرش دراز باد و جانش پیوسته به جانانِ جان باد که جانِ جهان است خود؛ پیشکش به رضا براهنی.
ناهید توسلی، گلاب آدینه، قاسم روبین، پرویز پورحسینی، صدرالدین زاهد، اصغر همّت، اصغر نوری، جواد عاطفه، محمد میرعلیاکبری، میثم غنی زاده، و سامانِ ارسطو از جمله هنرمندانِ حاضر در این اجرا بودند.
سیما شکری از اعضای اصلی گروه “و ناگهان” تنها بازیگرِ این اجرای یک شبه بوده، و نسترن طاها از اعضای کارگاه بازیگری- نویسندگی “و ناگهان” به عنوانِ بازیگرِ در سکوت، یاریگرِ صحنههای نمایش. شیوا احمدی سپهر: آواز، کیمیا صرافی: نوازندگی دف، و آوا اعرابی نوازندگی ویلن سل، گروهِ موسیقیِ ترکیبی این نمایش بودند که در بافت اجراییِ متن و فضاسازیِ موسیقایی نقش بسزایی داشتند. از دیگر عوامل این نمایش میتوان به مدیر اجرا: صبا آزادی، مدیر تولید و تبلیغات: علیرضا یزدانی اسفید واجانی، گروه کارگردانی: نسترن طاها، امیرحسین علیپور، طراح اقلام تبلیغاتی گرافیک: پانته آ قاسمی، ساخت اقلام تصویری تبلیغات: علی ضیاسعیدی، تبلیغات مجازی: نسترن خدادوست، طرّاح پوستر دوم: سپهر علی مردانی و عکاس: محمد گلمحمدی اشاره کرد.
لازم به ذکر است مجری طرحِ “مونوگهان” گروه فیلم و تئاتر “وَ ناگهان” است و نمایشِ بعدی این رپرتوار، “آلبوم عکسِ خانم اشمیت یا چیزی شبیه این” نوشته پژند سلیمانی است که به کارگردانی سارا داروفروش، شنبه ۲۹ دی ماه در خانه نمایش مهرگان روی صحنه خواهد رفت.