یارا شهیدی، هنرمند آمریکایی ایرانیتبار، که اخیراً با بازی در فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی به شهرت رسیده است، از طریق شرکت خود با شرکت «استودیوهای ایبیسی» (ایبیسی استودیوز)، که از شرکتهای زیرمجموعه دیزنی است، قراردادی اختصاصی امضا کرده است تا برای آنها برنامههای تلویزیونی و اینترنتی تولید کند.
به گزارش سایت هنری «ددلاین»، این هنرمند ایرانیتبار، شرکت «خورشید هفتم» (به انگلیسی : 7th Sun) را با همراهی مادرش کری شهیدی اداره می کند و اخیرا از تعدادی از عوامل و دست اندرکاران مطرح سینما و تلویزیون آمریکا نیز دعوت به همکاری کرده است.
مدیر شرکت «استودیوهای ایبیسی» ضمن ابراز خرسندی از همکاری با یارا شهیدی، او را چهرهای مستعد و تأثیرگذار توصیف کرد که یکی از اعضای محبوب و الهامبخش این خانواده هنری محسوب میشود.
یارا شهیدی ۲۰ ساله و متولد شهر مینیاپولیس ایالت مینهسوتا است. او پدری ایرانی و مادری آفریقاییتبار دارد.
خانم شهیدی فعالیتهای هنری خود را از کودکی آغاز کرده است و با توجه به توانایی، استعداد، و پیشینه خانوادگی خود، محبوبیت زیادی در آمریکا دارد.
حمایت از هشتگ «اعدام نکنید»
به گزارش نشریه «دیلی میل»، یارا شهیدی نیز از جمله هنرمندان سرشناسی بود که هفته گذشته با انتشار پیامی در شبکههای اجتماعی، از صدور حکم اعدام برای ۳ جوان ایرانی که در جریان اعتراضات آبان گذشته در این کشور دستگیر شدند، انتقاد کرد.
او با استفاده از هشتگ اعدام نکنید یا (StopExecutions) خواستار لغو مجازات این جوانان ایرانی شد.
یارا شهیدی در این پیام با اشاره به این که مانند بسیاری دیگر، هنوز در ایران اقوامی دارد، یادآور شد که همواره تلاش میکند تا با نهایت دقت و توجه اظهارنظر کند، چرا که میداند سخنانش ممکن است عواقبی برای دیگران داشته باشد.
او با بیان این که چنین شرایطی، بخشی از واقعیت زندگی بسیاری از ایرانیان است، تأکید میکند که به عنوان یک جوان ۲۰ ساله ساکن آمریکا، در حال فراگیری و کسب این تجربیات تازه است.
یارا شهیدی در ادامه این مطلب، به تشریح عواطف و احساساتش در این زمینه پرداخته است و به طور کلی خود را فردی مخالف مجازات اعدام و قائل به ارزش برای جان انسانها، معرفی میکند.
صدور حکم اعدام برای ۳ نفر از معترضان آبان ۹۸، امیر حسین مرادی، محمد رجبی، و سعید تمجیدی بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشت و هشتگ اعدام نکنید، میلیونها بار در شبکههای اجتماعی، به ویژه در توئیتر، به اشتراک گذاشته شد.
صدای امریکا