سازمان فضایی آمریکا (ناسا) یک سیارک (asteroid) را به افتخار همکاری فیروز نادری با این سازمان به نام این دانشمند ایرانی ثبت کرد.
بنابر این گزارش ، دکتر فیروز نادری مدیرکل پژوهش های منظومه شمسی در سازمان فضایی ناسا، روی صفحه فیسبوک خود، با تایید این خبر نوشت: در مهمانی خداحافظی کاری اطلاع یافتم که سیارک ۱۹۸۹ EL1 از این پس، «نادری» نام خواهد داشت.
سیارک موسوم به ۱۹۸۹ EL1 که از این پس نادری نامیده خواهد شد، ۱۰ کیلومتر قطر دارد و هر ۴.۴ سال یکبار به دور خورشید می گردد.
چرخش این سیارک به دور خود نیز ۵.۲ ساعت طول می کشد. مدار گردش این سیارک، بین سیاره های مریخ و مشتری است.
نادری که سال ۱۹۷۹ به سازمان ناسا پیوست در سال های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۰، مدیریت پروژه منشاء حیات و سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ نیز مدیریت پروژه های مریخ را برعهده داشت. بسیاری از دستاوردهای سازمان فضایی آمریکا در اکتشاف مریخ، در دوره مدیریت این دانشمند ایرانی به دست آمد.
نادری در فاصله سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۱ معاون مدیرکل طرح و برنامه ناسا و از آن سال تاکنون، مدیرکل پروژه های منظومه شمسی این سازمان بوده است. وی بزودی از این سازمان بازنشسته خواهد شد.
دکتر فیروز نادری بی گمان شناخته ترین فرد ایرانی در زمینه علوم فضایی و ناساست. مدیریت او در پروژه مریخ و موفقیتش در هدایت این پروژه ماه ها جزو مهمترین اخبار شبکه های خبری جهان بود. شهروند این موفقیت بزرگ را به ایرانیان سراسر جهان تبریک می گوید. دکتر فیروز نادری یک الگوی موفق برای ایرانیان، بخصوص ایرانیان خارج از ایران است. جامعه ایرانی کانادایی در تورنتو مفتخر است که به همت دکتر رضا مریدی دو بار میهمان این دانشمند عالیمقام بوده است.